Advent Bécsben már Gyuláról is

31
Oct

Még tovább bővítettük a felszállási lehetőségeket az advent Bécsben buszos utazásokra, immáron Gyula, Békéscsaba, Szolnok és Cegléd városokban is biztosítunk csatlakozást.

Az adventi utak szakértője, az Adventbecsben.hu közel 10 éve szervez utazásokat az adventi időszakban Bécsbe. Ez idő alatt rengeteg egyéni utas és csoport utazását szerveztük meg. A szabadprogram mellett színvonalas programokat kínálunk vendégeinknek, akik idegenvezető vezetése mellett tekinthetik meg Bécs nevezetességeit, látnivalóit, intézhetik a karácsonyi ajándékvásárlást az adventi vásárok valamelyikében, vagy a híres bevásárló utcákban és központokban.

A gazdag programkínálat mellett nagy hangsúlyt fektetünk az advent Bécsben buszos utazásoknál a felszállási lehetőségek bővítésére is, így immáron az ország közel 20 pontján biztosítunk csatlakozást a népszerű buszos adventi utakhoz.

2013-ban már gyulai indulással is részt vehetnek az utasok bécsi adventi utazáson, amelyre Békéscsabán, Szolnokon és Cegléden is biztosítunk felszállási lehetőséget. A buszos kirándulás Bécsbe programtípustól függően már 7 490 Ft-tól foglalható, több időpontban is.

Miért érdemes Bécsbe utazni adventkor?

Bécset az adventi időszakban turisták millió keresik fel, hiszen városszerte több mint 20 karácsonyi vásár, világhíres látnivalók és felejthetetlen ünnepi hangulat köszönti őket. Az adventi vásárokban nemcsak gasztronómiai élményekkel tölthetik fel magukat, hanem szeretteinek is különleges ajándékokat vásárolhatnak karácsonyra.

Bécset adventkor látni kell. Töltsenek Önök is egy felejthetetlen napot az osztrák fővárosban, az úthoz pedig válasszák az utazás legkényelmesebb módját: kiránduljanak Bécsbe busszal a Millennium Utazási Irodával, felszállási lehetőséggel már Gyuláról, Békéscsabáról, Szolnokról és Ceglédről is.

Advent Bécsben utazások széles választékban az Adventbecsben.hu oldalon.

Kapcsolat