Advent Bécsben már vonattal is!

04
Oct

2013 ősztől egyedülálló módon, már vonattal is foglalhat egynapos Advent Bécsben kirándulásaink valamelyikére! Utazzon Bécsbe advent idején vonattal, kóstoljon bele az igazi ünnepi hangulatba!

Az idei évtől egyedülálló programkínálattal várja utasait a megújult Adventbecsben.hu, az adventi utak szakértője. 2013. ősztől ugyanis már vonattal is választható számos adventi utazás, amely példátlan a szervezett utaztatás piacán!


Az egynapos adventi kirándulások során átélheti a karácsonyvárás hangulatát, felfedezheti a császári város látnivalóit és jellegzetes gasztronómiai kínálatát. A fárasztó vezetés helyett utazzon hangulatos, gyors és kényelmes különvonatunkon, amelyre Budapesten kívül Tatabányán, Győrött, Hegyeshalmon és Mosonmagyaróváron is biztosítunk felszállási lehetőséget.

Öné lehet az egész nap: a praktikus westbahnhofi érkezést követően, már délelőtt gyönyörködhet az időszakos kiállításokban, kevéssé ismert nevezetességekben; saját tempóban kávézgathat, barangolhat, vagy shoppingolhat a népszerű karácsonyi vásáron, a Christkindlmarkton is!

A népszerű advent Bécsben buszos utazások közül 5 program már vonattal is foglalható. Az egynapos bécsi városlátogatások keretében ellátogathatnak a híres bécsi Hofburgba, a Habsburg-dinasztia egykori rezidenciájába, és kedvenc királynénk emlékét őrző Sisi Múzeumba is, ahol még közelebbről ismerhetjük meg a legendás uralkodónő életét. A Parlament program során választ kaphatnak többek között arra is, hogy miért hasonlít az osztrák Parlament egy görög templomra, és hogyan is nézett ki a parlamentáris rendszer az Osztrák-Magyar Monarchia idején. Schönbrunni kirándulással is megtoldható a bécsi városlátogatás, a kastélyhoz, ahol minden évben megrendezésre kerül a híres karácsonyi vásár. Ellátogathatunk Naschmarktra, vagyis a „nyalánkságok piacára”, ahol az extra kínálat is meglepő: van perzsa kaviár, sushi és osztriga, és sok csemege Görög- és Törökországból, Japánból és Kínából.

Az egyéni utasok éppúgy, mint az iskolai és céges csoportok, továbbra is választhatják a kedvelt autóbuszos utazási módot! A programok a több mint tíz éves, és idén megújult adventbecsben.hu oldalon már most, a legkedvezőbb árakon foglalhatók!

Kapcsolat