Családi és gyerekprogramok júniusban

09
Jun

Azoknak, akik játékos, gyerekprogramos, zenés, táncos, készségfejlesztős rendezvényekre vágynak!

Az idei, VIII. Soproni Tündérfesztivál központi témája a virág lesz. Június 27-én, szombaton, egész napos gyerekprogram, virágos játékok, virágültetés, bűvész óriásbuborékokkal, gólyalábasok, virágtündérek, tündés/manó viseletverseny és zenés-táncos előadások várják a gyerekeket a Deák téren.

A Fővárosi Állat- és Növénykert júniusban is remek programokkal és újdonságokkal várja a családokat. Kár lenne kihagyni a nemrég érkezett koalákat, az oroszlánfóka-showt, a Holnemvoltpark újdonságait, valamint a Varázshegy gyomrában rejlő titkokat.

Idén június 6-28-ig, hétvégente idén is Gyerek Sziget, Budapesten. A programok, az eddigi években megszokottak szerint mindent tartalmaz, amire egy gyereknek és a szülőknek szükségük lehet, hogy aktívan együtt töltsenek néhány napot, és akkor se unatkozzanak, ha egy hétig kijárnak majd. A teljesség igénye nélkül, lesz barangolás meseföldön a Tutta forza smalto gyerekzenekarral, színházi előadások, tehetségkutató versenyek, kincskereső játék, táncház, családi jóga óra, sportpark, KRESZ park, kézműves palota, kalandtúra, orvosi szaktanácsadás, kalandpark, állatsimogató, játszóház, pihenőpark, ugrálóvár, valamint civil szervezetek és alapítványok sátrai sok infóval, segítséggel, jótékonysági programmal. Természetesen lesznek gyerekkoncertek is, olyan előadóktól, mint az Alma együttes, az Apacuka, a MintaPinty Zenekar vagy Halász Judit.

Kapcsolat