Életre kelt Magyarország első űrturizmussal foglalkozó weboldala

09
May

Büszkén jelentjük be, hogy hosszas előkészítés után elindult a www.urturizmus.hu oldal, ahol minden gyakorlati tudnivalót megtalál az érdeklődő az űrutazás programról. Irodánk teljes körűen megszervezi Önnek ezt az extrém kalandot a kiutazástól a hazaérkezésig. Siessen, mert az első ütemben csak a 100 leggyorsabb jelentkező vehet részt!

 

Ön is arról álmodozott kissrácként a csillagos eget bámulva, hogy űrhajós lesz? Az álom valósággá vált! Irodánk komplexen megszervezi Önnek a programot, amely mindent tartalmaz a kiutazástól kezdve a szálláson keresztül, a közel egy órás repülési időn át a hazaérkezésig.

Közvetlenül a pilóta melletti ülésből, szinte segédpilótaként élvezhetjük a páratlan élményt és ámulhatunk a semmihez sem hasonlítható látványon. A speciális repülő felszállás után 58 másodperc alatt lépi át a hangsebességet, majd olyan gyorsaságot ér el, amelyet még az F-16-os pilóták sem tapasztalnak meg. 60 kilométeres magasságban a pilóta kikapcsolja a hajtóműveket, hogy átélhessük a súlytalanság állapotát is. 103 kilométeres magasságban pedig elénk tárul a Föld görbületének varázslatos és magasztos látványa, amely örök életre beég az ember emlékezetébe. A repülőgép megtervezésekor fontos szempont volt, hogy a lehető legnagyobb felületen élvezhessük a látványt, így annak panorámamennyezete közel 4 méteres.

 Keressen bennünket elérhetőségeinken, jelentkezzen minél hamarabb, mert a program első ütemében csak a leggyorsabb 100 jelentkező vehet részt!

 

www.urturizmus.hu >>


MILLENNIUM Utazási Iroda
1065 Budapest, Nagymező u.21.
Telefon: (+36 1) 413-1441
E-mail: info@xutazas.hu
Fax: (+36 1) 411-0336
www.millenniumutazas.hu

Kapcsolat