Élmény az egész családnak: megnyílt a Lego Hotel

20
May

A napokban nyitotta meg kapuit minden gyerek és örök gyerek álma, a floridai Lego Hotel, ahol minden nagyon színes, minden nagyon vidám, és majdnem minden legóból van.

A floridai Winter Havenben már eddig is üzemelt egy Legoland élménypark, ezt egészítették most ki egy komplett szállodával, amit kis túlzással építőkockákból húztak fel. A hotelben 152 szoba található, melyeket négy legós tematika szerint rendeztek be: kalózos, lovagos, kincskeresős, és Lego Friends-es. A szálláshelyre alapvetően családokat várnak, így minden lakosztályban külön lakrész van a gyerekeknek is – vagyis inkább a szülőknek van külön lakrész.

A hotel területén mindenütt bele lehet botlani valamilyen legós játékba vagy figurába: az étteremben életnagyságú pincérbábuk köszöntik a vendégeket, a medencében pedig óriási építőkockákkal lehet játszani. És természetesen minden nagyon színes! Aki pedig megengedheti magának a prémium csomagot, az nyitvatartási időn kívül is bármikor (éjszaka is!) bemehet az élményparkba, vagy épp ágyba kérheti a reggelit, amit A Lego kaland film valamelyik népszerű szereplője személyesen szolgál fel neki.

A képeket elnézve a Lego Hotel Floridában nagyjából olyan lehet megszállni, mint amikor gyerekkorunkban legózás közben azon ábrándoztunk, hogy milyen szuper lenne, ha beleférnénk az általunk épített házikóba. Csak aztán ne csodálkozzunk, ha mezítláb belelépünk egy kockába!

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

Képek: Chip Litherland Photography Inc.

 

Kapcsolat