Élmények, amiket idén élhetsz át először

21
Jul

Ha már unod a lángost és a röplabdát, akkor ideje felkerekedni és kipróbálni valami újat! Összeszedtük nektek azokat a dolgokat, amik idén nyitottak meg, amiket elsők között tesztelhettek le. Nem is hinnéd miket fejlesztettek az országban!


Csapcse Beach, Tisza-tó

Abádszalókon megnyitott a Butik Design Rooms Hotel és a hozzá tartozó Csapcse Beach, ahol lehetőség van kipróbálni olyan extrém vízi sportokat, mint a flyboard, a SUP vagy a parasailing.

Fun Beach Park, Csopak

Nyáron bevehető az ország első komplex vízi élményparkja Csopakon. Van ott mászófal és csúszda, egyensúly gerenda, csúszós kanyar, katapult vizes árok, kötélhinta, és mindez a víz felett.

 Bükki Rejtélypark, Felsőtárkány

A Bambara hotel újdonsága ifjú vendégei számára, az Elveszett Majomváros, ami csak arra vár, hogy a bátor kalandorok felfedezzék minden titkát.

Dózsa György musical, Bikal

A parasztfelkelés 500. évfordulója alkalmából készült egy látványos családi rockmusical, amit idén nézhetünk meg először, méghozzá a Bikali Élménybirtokon. Nem egyszerű musicalről van szó! Lesz benne látványos csatajelenet, 30 ló, 50 színész, pirotechnika, lovagi torna. Előadások július 26-án, valamint augusztus 2-án, 9-én, 16-án és 23-án lesznek. Minden alkalommal 20:00 órai kezdéssel.

360 Bár, Budapest

A Párisi Udvar tetején nyílt új bárból az egész várost belátni. Most először mehet fel bárki az épüket tetejére, és csak nyár végéig lesz nyitva.

Új csúszdák

A Sárvári fürdőben idén készült el négy új csúszdapálya, amik 12 és 14 méter magasból indulnak, összesen 380 m hosszúak. A különleges vonalvezetés mellett hang és fényeffektek teszik még izgalmasabbá a száguldást. Igazi adrenalinbomba a „csúszógumival" és a „varázsszőnyeggel" igénybe vehető két csúszda. Átadtak továbbá egy bébicsúszdát is, egy vízi mérleghintát, valamit a gyerekmedencék fölé árnyékolók kerültek.

 Hajdúszoboszlón július 28-tól kipróbálható a hat új csúszda, amik mind 20 méter magasból indulnak. Gyerekek számára pedig elkészült a Vízipók meseszínpad, ahol egész nyáron változatos programokkal kötik le az apróságokat, hogy a szülők pihenhessenek. További újdonság még a hab-show, ami a mediterrán tengerparton található, de hogy pontosan mit takar, az legyen meglepetés.

Dinopark, Rezi

A Balaton új kaland-, élmény- és dinóparkja. 51 különböző nehézségű kötélpálya, mászófal, gumiköteles trambulin, csónakázó tó, és mindez mozgó, életnagyságú dinoszauruszok között. Ilyen nincs máshol az tuti.

Aqua Palota, Gyula

A gyulai Várfürdő új élményfürdő részlegének ez az első nyara. Csúszdák, jacuzzi, barlang és vízi bárpult várja a nyaralókat rossz idő esetén is.

Új járművek Vásárosnaményben

A város tiszai szabadstrandján pedig új víziturisztikai szolgáltató kezdte meg működését a Vizipocok Kikötőben. Kölcsönözhetők: légpárnás hajók, katamarán hajók, BBQ grill és party hajók, de lehet jet-skizni, wakeboardozni, szörfdeszkázni. Emellett a vásárosnaményi Tourinform irodában idén nyártól 20 db Swinn Csepel és 10 db elektromos kerékpár bérlésére is lehetőség van.

 Koronás Park, Székesfehérvár

Az új játszópark visszarepíti a látogatót a középkori Magyarország királyi központjába, Fehérvárra. Az egykori koronázóváros múltjával különféle játékok és modern, interaktív eszközök segítségével ismerkedhetnek meg a látogatók.

Heliport Panorama Terrace, Budapest

Májusban nyílt meg a belvárosi Hotel President tetején egy új panoráma terasz, ami nappal kilátó és helikopter leszállópálya, este pedig étterem. Pazar kilátással, csúcsminőségű ételekkel és italokkal.

Bor-gasztro élménycentrum, Eger

A Gál Tibor Pincészet június 6-án nyitotta meg Eger belvárosában a Fúzió Éttermet. Eddigi tudásunk szerint ez a földkerekség első pincebárja és interaktív bikavér múzeuma, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott is. Többek között elkészítheted saját bikavér borodat is.

Kapcsolat