Hamarosan indul az adventi szezon Bécsben

29
Oct

2013. november 15-én nyit az első karácsonyi vásár Bécsben, amellyel kezdetét veszi a híres bécsi adventi szezon.

Bécsben évről évre színvonalas adventi vásári forgatagban találhatják magukat az ide érkező vendégek. Városszerte több mint 20 karácsonyi vásár kerül megrendezésre, amelyek a színes adventi programok mellett forralt borral, punccsal, hagyományos és kézműves ajándékokkal várják az érdeklődőket.

A bécsi adventi utazás gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt kiváló élményt nyújt. Akár egy napot, akár több napot töltenek az osztrák fővárosban, a karácsonyi várások mellett mindenképpen járják be Bécs leghíresebb látnivalóit is. A császári rezidenciák, a Schönnbrunni kastély és a Hofburg, a Hundertwasser ház, a Spanyol lovasiskola, a Múzeum-negyed, a Parlament, az Operaház látogatása igazán izgalmas és tartalmas kikapcsolódást biztosíthat.

A Habsburg örökségek felfedezése után shoppingoljanak a népszerű bevásárló utcák valamelyikén, a Mariahilfer Strasse-n és a Kärntner Strasse-n, úton hazafelé pedig térjenek be a Shopping City SÜD és a designer outlet-be, Parndorf-ba is.

Az adventi szezonban Bécs utcái, épületei és főbb terei karácsonyi fényekbe borulnak. A kivilágított utcák nemcsak a karácsonyi bevásárláshoz és városnézéshez biztosítanak hangulatos környezetet, hanem a romantikus hosszú séták hangulatfokozói is lehetnek.

Látogassanak el Bécsbe advent idején, vessék bele magukat egy igazi vásári forgatagba. Válasszák az utazás legkényelmesebb formáját, kiránduljanak Bécsbe busszal, vagy vonattal és vegyenek részt az Adventbecsben.hu szervezett adventi útjainak valamelyikén.

Kapcsolat