Hivatásturisztikai kiállítás lesz Isztambulban

16
Jan

2015. február 26. és 28. között Isztambul ad otthont a hivatásturizmus legnevesebb eseményének, az ACE of M.I.C.E. kiállításnak.

A Tourism Media Group immáron második alkalommal rendezi meg a nagysikerű nemzetközi ACE of M.I.C.E kiállítást a MICE (hivatásturizmus) ágazat szakemberei számára. A kiállítást, melynek helyszíne az Isztambuli Kongresszusi Központ, 2015. február 26. és 28. között rendezik meg.

A Tourism Media Group a kiállítással a MICE szektorra kívánja felhívni a figyelmet, a rendezvény általános koordinációjáért a Tatu Event felel. Idén 25 különböző országból érkeznek rendezvény- és konferenciaszervezők, a résztvevő vállalatok az iparág több területéről is bemutatják szolgáltatásaikat, beleértve a szállodákat, a rendezvényszervezést, a színpadtechnikát, a színpadi dekorációt és tervezést, az alkalmazások fejlesztését, a transzfert, az időszaki HR-t, a hang- és fénytechnikát, a videós és digitális megoldásokat.

Az ágazat legrangosabb díja

A kiállítás keretében adják át az iparág egyik legrangosabb díját, az ACE of M.I.C.E Üzleti Turizmus Díjat.

A kiállítás február 26-án a Volkswagen Arénában szervezett parti keretében nyitja meg kapuit, 2000 fő részvételével. Az ACE of M.I.C.E Üzleti Turizmus Díj díjátadó ceremóniájára február 27-én, a Haliç Kongresszusi Központban kerül sor. A díjakat 4 kategóriában, 23 alkategóriában osztják ki, melyekre eddig összesen 151 pályázat érkezett. A beérkezett pályázatokat az iparág 90 szakemberéből álló zsűri bírálja el. Az online értékelés a www.miceodulleri.com oldalon keresztül zajlik. A finalisták mellett 3000 török és nemzetközi szakember képviselteti majd magát az eseményen.

A 2015-ös ACE of M.I.C.E. kiállítás remek lehetőséget kínál a MICE ágazat statisztikai felmérésére. A szektorral kapcsolatos információkat a kongresszus, a személyes találkozók és a résztvevő szakemberek véleménye alapján gyűjtik össze. A felmérés eredményeit később sajtótájékoztatón ismertetik.

Ez az egyetlen üzleti turizmuskiállítás, amelyet Törökországban rendeznek. A kiállítás ideje alatt számos érdekes fórumot, szemináriumot, konferenciát és kapcsolatépítő rendezvényt is tartanak. 2014-ben több mint 10.000 ember látogatott el az ACE of MICE kiállítására és a szervezők bíznak benne, hogy idén ez a szám tovább növekszik.

Forrás: turizmusonline.hu

Kapcsolat