Jótékonysági Tavasz a Millenniummal

06
Mar

Ismét gyermekek százai érkeznek a fővárosba! Hajózás, városnézés, bringóhintózás vár rájuk a Millennium Utazási Iroda kedvezményes útjain.

A tavalyi, nagysikerű tavaszi jótékonysági akció után, irodánk idén is újabb nagy dobásra készül. Április 8. és 09. között fogadja az ország minden szegletéből azokat az iskolás csoportokat, amelyeknek alighanem csupán ezzel a kedvezményes lehetőséggel nyílik alkalmuk Budapestre látogatni, és a főváros szépségeit egy hosszú, tartalmas, külön a gyermekek számára kialakított program keretében megcsodálni.

A kicsiket és a nagyobbakat idegenvezetőink fogadják Budapestre érkezésükkor, és aztán a gyerekek nyelvén, interaktív módszerrel megkezdik a város bemutatását. Külön hangsúlyt fektetnek arra, hogy az iskolások érdeklődését fenntartsák, és a kulturális és történelmi ismereteket úgy adják át nekik, hogy azok kellő humorral és érdekességekkel adagolva számukra is befogadhatóak legyenek, és így végül felejthetetlen élményekkel gazdagodva térhessenek haza.

A buszos városnézést és a múzeumlátogatást dunai hajózással vagy tetszés szerint választott margitszigeti bringóhintózással egészítjük ki, így egyrészt egy kis kalandot is csempészünk a kirándulásba, másrészt extra élményeket adunk a fiataloknak.

A jelentkezés folyamatosan tart!

További információk >>

Jelentkezési lap


Vár(ja) Titeket is/Önöket is a Millennium Utazási Iroda!

 

Kapcsolat