Jótékonysági Tavasz összefoglaló 2013

24
Apr

Idén is megrendezésre került tavaszi jótékonysági rendezvényünk és büszkén mondhatjuk, hogy újra több 100 gyermek ismerhette meg általunk Budapest szépségeit.

 

 Fogadják szeretettel kolléganőnk, csatlakozó Alapítványok, valamit Tanárnők beszámolóit!

Videók:

 


Levelek:


"A Jótékonysági tavasz pénteki programja nagyszerű nap volt kiránduló csapatunk számára. Szeretném megköszönni a gondos, minden részletre kiterjedő szervezését, segítségét, amellyel ez a kirándulás megvalósulhatott. Minden programpont megvalósulhatott nagyszerű idegenvezetőnk, Bereczky Mihály irányításában, aki rendkívül gazdag információkkal gyarapította tanulóink ismereteit a Várnegyedben tett  sétánk alkalmával - hol történelem, irodalom, művészettörténet, vagy ének óra részleteket elevenítve meg egy-egy látnivaló bemutatásakor. A jó hangulatot biztosítva elérte, hogy fáradtságot nem érezve követtük zászlócskáját, és így egy gazdag nap élményeivel szálltunk kíséretében a hazafelé induló vonatra.

 
Köszönjük szépen a kellemes kirándulást Budapesten."

-------------------------

"Szerencsésen hazaérkeztünk. Jól érezték magukat a gyerekek és a felnőttek is.
Köszönöm a segítségét és a szervezését! Köszönöm Andrásnak és Zsuzsának is a kedvességét, a segítségét;  bár elkéstünk a parlamenti látogatásról, el tudták intézni, hogy mégis bekerüljünk.

Nagyon hálás vagyok! Mindannyiuknak sok utazásszervezést, jó egészséget kívánok!"

-------------------------

"Köszönjük szépen a szervezést, kitűnően éreztük magunkat a tegnapi budapesti kiránduláson, minden problémamentesen, rendben zajlott.

Máskor is szívesen értesülnénk hasonló lehetőségekről az Önök szervezésében."

Kapcsolat