Már Szófiába is repülhetünk közvetlenül Budapestről

31
May

Újabb légitársasággal és újabb desztinációval bővül a Budapest Airport kínálata. A Bulgaria Air június 24-től kezdve heti négy alkalommal kínál légi összeköttetést Budapest és Szófia között.

Idén nyártól már nemcsak a bolgár tengerpart, hanem az ország fővárosa is közvetlen repülőjárattal lesz elérhető Magyarországról: június 24.-től hetente négyszer repülnek a Bulgaria Air bolgár légitársaság kényelmes sugárhajtású gépei Budapest és Szófia között. A Bulgaria Air gépei hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken helyi idő szerint 14.10-kor szállnak fel Szófiából és 14.20-ra érkeznek a magyar fővárosba. Innen egy negyvenöt perces forduló után, 15.05-kor indulnak vissza a gépek Szófiába, ahová 17.15-kor érkeznek meg.

A Bulgaria Air nem ismeretlen partner a Budapest Airport számára. Gépei már idén tavasszal is többször megfordultak Ferihegyen egy-egy charterjáratot teljesítve. A Bulgaria Air egyébként azt tervezi, hogy a téli időszakban is folytatja a járat üzemeltetését, amennyiben a nyári forgalom és előfoglalások indokolják azt.

Forrás: www.bud.hu

Kapcsolat