Megkezdődött az adventi szezon Bécsben

23
Nov

November 23-án elindult az első Adventbecsben.hu busz. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is népszerű és színvonalas programváltozatokat kínálunk az utasoknak.

2013. november 23–án indult el az Adventbecsben.hu első adventi busza. A bécsi adventi időszak karácsonyig tart, az utolsó buszos utazás december 22-én indul. Érdemes az utolsó pillanatban is ellátogatni Bécsbe, hiszen az üzletek és az adventi vásárok többségében még ilyenkor is vásárolhatnak karácsonyi ajándékokat.

Adventi vásár Bécsben

2013-ban november 15-étől kezdve várják látogatóit a karácsonyi vásárok Bécsben, amelyek városszerte több mint 20 helyszínen várja az érdeklődőket.

A legnagyobb és egyik legismertebb vásár a Wiener Adventzauber, a Bécsi Adventi Varázslat a Rathausplatz-on, azaz a Városháza téren kerül megrendezésre. Hangulatos pavilonokkal, karácsonyi díszekben pompázó utakkal és világító fákkal találkozhatnak itt, ideális helyszín a hosszú és romantikus sétákra is.

Népszerű a Schönbrunni kastély parkjában, vagy a Belvedere előtti adventi vásár is, ahol színvonalas programokkal is várják az érdeklődőket.

A Múzeum negyedben a kulturális élmények mellett szórakoztató programokat is találhatnak, a híres jégpavilonok mellett a kicsik curling és kisautó versenypályát is találhatnak.

Advent Bécsben busszal vagy vonattal

A népszerű buszos utazások mellett idén már különvonattal is ellátogathatnak az adventi gyöngyszembe, a szabadprogram mellett pedig négyféle szervezett programon vehetnek részt idegenvezetői kíséret mellett.

A különvonatot az Adventbecsben.hu partnere, a MÁV-START Zrt. biztosítja, amely a budapesti indulás mellett Tatán, Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon biztosít felszállási lehetőségek.

Buszos utazásokat hétköznap és hétvégén egyaránt indít az Adventbecsben.hu 2013. december 22-éig, a vonatos utazás azonban csak 2013. december 14-én indul!

Bécset adventkor látni kell, kóstoljanak bele Önök is az igazi ünnepi hangulatba!

Kapcsolat