Nyárindító Korzó a hétvégén

05
Jun

Június 7-én vasárnap is ingyenes programokkal várják az antikvitás, design, valamint a kortárs képző- és iparművészeti termékek szerelmeseit a Bálna vásárterén.

A Nyárindító Korzón értékbecslők, régiségárusok, designerek, művészettörténészek és egyedülálló programok várják a látogatókat. Délelőtt a festészet és a kreativitás jegyében telik, a délutáni koncert után pedig bepillantást nyerhetünk a festményhamisítók titokzatos világába.

Március első vasárnapján indult a KORZÓ a Bálna vásárterén, ahol régiségek, design tárgyak, kortárs képző-és iparművészeti tárgyak között válogathatnak az érdeklődők. A vásár néhány hónap alatt találkozási pont is lett, hiszen a nézelődés illetve a vásárlás mellett családi programokat is kínál.

Akik végigsétálnak a KORZÓ-n azok régiségkereskedőkkel, designerekkel beszélgethetnek, megtudhatják egy-egy tárgy történetét és akár alkudozásba is bonyolódhatnak. Megtalálhatók itt különleges antik tárgyak, ékszerek, festmények, bútorok, képeslapok, régi fotók, és minőségi dísztárgyak.

 

forrás: http://turizmus.com

Kapcsolat