Robbie Williams Londonban!!!

02
Jul

Londoni koncertjeire még van néhány jegy! Dátum: július 08, 09, 11, 12.

Nemcsak jóképű, de még hangja is van!
Nem is akármilyen!

A popzene egyik legsikeresebb előadója, a Take That egykori tagja, Robbie Williams.

Londoni koncertjeire még van néhány jegy!
Dátum: július 08, 09, 11, 12.

A 39 éves Robbie Williams mintegy 60 millió albumot és 11 millió kislemezt adott el eddig világszerte. Egész karrierje során rekordokat döntött: eddig kilenc albuma vezette az angol slágerlistát, és ő a legtöbb lemezt eladó énekes a brit popzene történetében.
A világsztár nemrég jelentette meg tizedik stúdióalbumát Swing Both Ways címmel. Az anyag Williams egyik legsikeresebb lemeze, a 2001-es Swing When You're Winning folytatásának tekinthető, klasszikus slágerek feldolgozásai, új dalok és duettek egyaránt szerepelnek rajta, utóbbiakat Lily Allennel, Michael Bubléval, Kelly Clarksonnal, Olly Murs-szel és Rufus Wainwrighttal rögzítette.
"Tudtam, hogy fogok még a szving stílusban lemezt készíteni és most érkezett el a tökéletes időpont hozzá. Élvezem a szórakoztatóipart, az életemet, és azt, hogy minden lemezmegjelenésem egy-egy különleges alkalom. Ez az album egyfajta szeretetteljes visszapillantás egy olyan korra, amelyben nem lehettem ott, pedig nagyon szerettem volna. Nemcsak feldolgozások vannak rajta, hanem olyan dalok, amelyeket meg akartam mutatni a világnak" - fogalmazott az énekes.

Robbie Williams többször nyerte el a Brit Awardsot, mint bárki más a könnyűzene történetében: 17 alkalommal. Hat lemeze került fel a minden idők legjobban fogyó lemezeinek százas listájára Angliában, és a rekordok könyvébe is bekerült, amikor 2006-ban 1,6 millió jegy fogyott el koncertjeire egyetlen nap alatt. A Robbie Williams-szel a soraiban visszatérő Take That 2010-es lemeze, a Prestige a század leggyorsabban fogyó albuma lett.

Fergeteges koncerteket ad, s nagy szokása, hogy egy általa kiválasztott lányt megcsókol.
Vajon tartja még ezt a szokását?

Szállásfoglalással és utazással kapcsolatos kérésével is forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat