Szívesen utaznál együtt ezekkel az emberekkel?

12
May

Aki utazott már valaha repülővel, annak lehet, hogy már ismerősek lesznek a következő képek. Aki még nem, az készüljön a legrosszabbra!

Ha olyan közlekedési eszközzel utazunk valahová, amin kettőnél többen vannak összezárva viszonylag kis helyen, akkor akaratlanul is előfordulhatnak bizonyos kellemetlenségek. Kevés a hely, meleg van, hosszú az út, úgyhogy biztosan lesz olyan, aki előbb-utóbb megpróbálja tágítani a komfortzónáját - sajnos a többi utas rovására. Elkezdődik a fészkelődés, a takarón túli nyújtózkodás, az evés-ivás, a hangoskodás, a vetkőzés, a szemetelés.

A Passenger Shaming nevű oldal az ilyen kellemetlen utastársakról készült képeket gyűjti. Az már első blikkre is egyértelmű, hogy a legtöbb baj a nem megfelelő helyen tartott meztelen lábfejekkel van, nem ritka a pucér felsőtest, az ülés alatt hagyott használt pelenka, de például egy főtt tojás elfogyasztása sem feltétlenül repülőre illő tevékenység.

Tanulság: figyeljünk oda egymásra egy kicsit jobban!

Alább néhány kép a legkellemetlenebbek közül, a teljes gyűjteményt pedig a Passenger Shaming Facebookján vagy Instagramján lehet böngészni.

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

kep

Kapcsolat