Új közvetlen repülőjárat Kanada és Budapest között

23
Jun

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy tegnap délelőtt leszállt az Air Transat kanadai légitársaság első Toronto-Montreal-Budapest járata.

A járat oda-vissza telt házzal ment, úgy, hogy idefelé 340 felnőtt és 7 bébi utazott, míg a visszafelé járaton 345 felnőtt és 3 kisbaba utazott. Az Air Transat gépein 12 business osztályú hely és 333 turista osztályú hely található. A gépen minden egyes utasnak az előtte lévő szék hátuljába épített, érintőképernyős, interaktív színes monitorja van a fedélzeti programok megtekintéséhez vagy a gép földrajzi helyzetének nyomon követéséhez.  

 

Az Air Transat gépeinek egyik különlegessége a számítógép vezérléses kabinvilágítás, amely egymillió féle színkombinációt hozhat létre, az utazás és a napszakok fázisának megfelelően a legjobban odaillő színekbe varázsolja az utaskabint. Ezek közül általában négyféle színkombinációt használnak a repülés során, más és mást a felszállás, az ételek felszolgálása, az éjszakai pihenés és a reggeli ébredés atmoszférájának megfelelően. A megfelelő színek alkalmazása egyébként a jet leg kiküszöbölésében is nagy segítséget jelentenek az utasoknak.

Emlékeztetőül: az Air Transat Kanada egyik vezető légitársasága, amely 2015. június 18-tól október 7-ig  közvetlen járatot indít Budapestről Torontóba és Montreálba hetenként egy alkalommal.

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!

Forrás: airtransat.com


Kapcsolat