Űrutazást is szervez a Millennium Utazási iroda

01
Mar

Szervezésben nem ismerünk lehetetlent! A Millennium Utazási Iroda hazai viszonylatban elsőként, Európában pedig elsők között kínál űrutazás programot.Nemzetközi szerződései révén három típusú MIG-29-es sztratoszférát érintő repülő programra és egy űrprogramra lehet jelentkezni az utazási irodán keresztül.


A Millennium Utazási Iroda hazai viszonylatban elsőként, Európában pedig elsők között kínál űrutazás programot.

Nemzetközi szerződései révén három típusú MIG-29-es sztratoszférát érintő repülő programra és egy űrprogramra lehet jelentkezni az utazási irodán keresztül.

A szervezők nyilatkozata szerint céljuk nemzetközileg minél szélesebb körben terjeszteni az űrturizmust és mindezt elérhető áron. A Millennium Utazási Iroda stratégiai megállapodásainak köszönhetően olyan programokat kínál, amelynek keretében a sztratoszférából nézhet körül az űrturista, megtapasztalhatja akár a súlytalanság állapotát is és olyan élményekben lehet része, melyek egy életre szólnak.

Természetesen a pénz és az akarat önmagában nem elég! Minden űrkirándulónak kötelező orvosi teszten és fizikai tréningen átesni, hiszen bár a személyi űrutazás biztonságáért az utazási iroda és az űrrepülőket üzemeltető társaságok is garanciát vállalnak, az űrutazás fizikailag megterhelő és szokatlan.

Kapcsolat