Valentin nap Velencében

02
Jan

Lepd meg párodat a 2014-es Valentin nap alkalmából egy igazán különleges és maradandó élménnyel! Utazzatok busszal Velencébe és kóstoljatok bele a karneváli előkészületekbe a 0. héten, még a tömeg előtt!

Engedjétek, hogy a lagúnák városa feltárja előttetek az igazi arcát. A hagyományos Velencei Karnevál előtt még nyugalmi állapotában fedezhetitek fel Velence nevezetességeit, egyúttal a karneváli forgatag előkészületeibe is belekóstolhattok. Gondolázzatok a Canal Grande mentén, tegyetek hosszú, romantikus sétát Velence szűk utcácskáin, vessétek bele magatokat a gasztronómiai élvezetekbe. Velence nemcsak kulturális, hanem kulináris élményekkel tölti fel Valentin napon is az ide utazókat, újra és újra más oldaláról ismerhetitek meg a várost.

A Velencei karnevál már a 0. héten is izgalmas programokat kínál a vendégeknek. Megjelennek az utcákon az első karneváli árusok, akiknél a velencei maszkok széles tárházából válogathattok, vagy akár saját maszkot is festhettek az arcotokra a kitelepült kozmetikusok valamelyikénél. Érdemes bebarangolni Velence utcáit, hiszen a nyüzsgő város feszített tempóban készül a 2014. február 22-én induló Velencei karneválra.

Fedezzétek fel párotokkal a velencei csodát és látogassátok meg a pezsgő várost a lüktető forgatag előtt. Utazzatok busszal akár már 2014. február 14-én, töltsétek a Valentin napot Velencében.

Valentin nap Velencében busszal már 8 790 Ft - tól! 

Kapcsolat