Velencei karnevál 2014-ben is

03
Jan

A velencei karnevál ideje alatt a Szent Márk téren és a belvárosban is karneváli forgatagban találhatjuk magunkat, zenészekkel, pantomimesekkel, álarc mögé és kosztümbe öltözött emberekkel.

2014-ben február 22. és március 4. között kerül megrendezésre a lagúnák városában a világhíres velencei karnevál, amely évről évre látogatók millióit vonzza az izgalmas városkába.

A farsangi időszakban Velence utcáit jelmezbe és maszkba öltözött emberek lepik el, akármerre nézünk karneváli árusok és kozmetikusok vannak, akiktől nemcsak szebbnél szebb velencei karneváli maszkokat vásárolhatunk, hanem akár saját arcunkra is festethetünk maszkot.

A velencei karnevál ideje alatt a Szent Márk téren és a belvárosban is karneváli forgatagban találhatjuk magunkat, zenészekkel, pantomimesekkel, álarc mögé és kosztümbe öltözött emberekkel. A hangulatot az esti órákban stílusos zenés programokkal fokozzák, ahol igazi táncos karneváli hangulat vár bennünket.

A szerelmespárok mindenképp próbálják ki a gondolázást is, amely nemcsak igazi romantikus program, de csodálatos a csatornáról megtekinteni Velence látnivalóit is.

Habár a velencei karnevál 2014-ben február 22 és március 4 között kerül megrendezésre, már a 0. héten is izgalmas programokkal várják a városba látogatókat. A 0. hetes programokat mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének ellátogatni a velencei karnevál helyszínére, ugyanakkor elkerülnék a tömeget. Kiváló utazás lehet Valentin nap alkalmából is, hiszen már 2014. február 14-én is indít a Millennium Utazási Iroda buszokat.

A lagúnák városa, Velence olyan, amellyel nem lehet betelni, újbóli látogatásunk során sem tudjuk megunni. A pezsgő élet, a karneváli hangulat azonnal magával ragadja az utazókat. Hiába jártunk már Velencében egyszer, kétszer, vagy akár tízszer, a város mindig valami újdonságot tartogat a számunkra.

Utazzon 2014-ben is a Velencei karneváli utak szakértőjével, a Millennium Utazási Irodával, válogasson kedvére a buszos karneváli utak közül.

Kapcsolat